2 manja patlidžana
2 čena belog luka
2-3 kašike limunovog soka (može sirće blago kiselo)
1 kašika sitno seckanog peršuna
40 ml maslinovog ulja, so po ukusu
6 crvenih pečenih paprika
Patlidžan izrezati na kolutove,nasoliti i ostaviti pola sata da mu izadje gorčina. Nakon toga,grilovati na gril tiganju...,kada omekša sa jedne strane okrenuti ga,grilovan stavljati u činiju i poklopiti da se uspari.Marinada:so, limun, uljesec beo luka i peršun.Kad se i patlidžan ohladio,iseckati ga i papriku,promešati sa marinadom,i to je to
2 čena belog luka
2-3 kašike limunovog soka (može sirće blago kiselo)
1 kašika sitno seckanog peršuna
40 ml maslinovog ulja, so po ukusu
6 crvenih pečenih paprika
Patlidžan izrezati na kolutove,nasoliti i ostaviti pola sata da mu izadje gorčina. Nakon toga,grilovati na gril tiganju...,kada omekša sa jedne strane okrenuti ga,grilovan stavljati u činiju i poklopiti da se uspari.Marinada:so, limun, uljesec beo luka i peršun.Kad se i patlidžan ohladio,iseckati ga i papriku,promešati sa marinadom,i to je to
Нема коментара:
Постави коментар