Ovoga puta šarana sam pekla u tepsiji sa vrlo malo masnoće.
1 kg svežih šnicli šarana,
2-3 kašike ulja,
1 kašika aleve mlevene crvene paprike
(slatke i ljute po ukusu),
so i biber,
2 kašike kukuruznog brašna.
2 kašike brašno
ulje
Šnicle šarana posolite i pobiberite.
Svaku šniclu uvaljajte u mešavinu brašna i paprike.
Tepsiju obložite papirom za pečenje i premažite uljem. Poslažite šnicle.
Tepsiju sa ribom stavite u rernu zagrejanu na 250°C. Posle 5 minuta pečenja, izvadite tepsiju, okrenite ribu i vratite sve u rernu na još 10-15 minuta.
Ispečenu ribu poslužite sa krompir salatom ili nekim drugim prilogom po želji.
1 kg svežih šnicli šarana,
2-3 kašike ulja,
1 kašika aleve mlevene crvene paprike
(slatke i ljute po ukusu),
so i biber,
2 kašike kukuruznog brašna.
2 kašike brašno
ulje
Šnicle šarana posolite i pobiberite.
Svaku šniclu uvaljajte u mešavinu brašna i paprike.
Tepsiju obložite papirom za pečenje i premažite uljem. Poslažite šnicle.
Tepsiju sa ribom stavite u rernu zagrejanu na 250°C. Posle 5 minuta pečenja, izvadite tepsiju, okrenite ribu i vratite sve u rernu na još 10-15 minuta.
Ispečenu ribu poslužite sa krompir salatom ili nekim drugim prilogom po želji.
Нема коментара:
Постави коментар