💝P🎀p
Punjena bečka šnicla
Oko 1 kg svinjskih šnicli
senf
kačkavalj u listićima
suva dimljena pečenica
Prilog pire krompir
Svaku šniclu oprati i prosušiti, tučkom za meso istući, posoliti sa obe strane.
Svaku šniclu premazati sa po 1 kašikom senfa, staviti iseckanu dimljenu pečenicu i list
kačkavalja, preklopiti na pola, ako vam je lakše zatvorite je čačkalicama.
Pohovati u brašno, umućena jaja i prezle, pa na vrelo ulje sa obe strane.
Služiti uz pire krompir i salatu po želji.
Punjena bečka šnicla
Oko 1 kg svinjskih šnicli
senf
kačkavalj u listićima
suva dimljena pečenica
Prilog pire krompir
Svaku šniclu oprati i prosušiti, tučkom za meso istući, posoliti sa obe strane.
Svaku šniclu premazati sa po 1 kašikom senfa, staviti iseckanu dimljenu pečenicu i list
kačkavalja, preklopiti na pola, ako vam je lakše zatvorite je čačkalicama.
Pohovati u brašno, umućena jaja i prezle, pa na vrelo ulje sa obe strane.
Služiti uz pire krompir i salatu po želji.
Нема коментара:
Постави коментар