1 tost hleb
400 gr. majoneza
400 ml pavlake
300 gr šunkarice
6 srednjih kiselih krastavčića
3 kuvana jajeta
200 gr belog kravljeg sira
100 gr kačkavalja
U jednoj dubljoj činiji ili vanglici sjediniti kašikom pavlaku i majonez, i podeliti na tri dela.
U prvoj činiji sa prelivom od majoneza i pavlake dodati sitno iseckanu šunkaricu, promešati i sve sjediniti, da bude jedna masa.
U drugoj činijici iseckati kisele krastavčiće i 2,5 jaja, sve promešati i sjediniti sa prelivom od majoneza i pavlake.
U trećoj činiji izgnječiti sir i sjediniti ga sa prelivom od majoneza.
Na tacnu poređati 6 parčeta tost hleba, pa premazati sa prvim filom, isto uraditi sa drugim i trećim filom.
Odozgo umutiti posebno majonez i pavlaku pa premazati celu tortu, Narendati kačkavaljem i sa onim viškom od 2,5 jajeta (polovinom jajeta) ukrasite tortu.
400 gr. majoneza
400 ml pavlake
300 gr šunkarice
6 srednjih kiselih krastavčića
3 kuvana jajeta
200 gr belog kravljeg sira
100 gr kačkavalja
U jednoj dubljoj činiji ili vanglici sjediniti kašikom pavlaku i majonez, i podeliti na tri dela.
U prvoj činiji sa prelivom od majoneza i pavlake dodati sitno iseckanu šunkaricu, promešati i sve sjediniti, da bude jedna masa.
U drugoj činijici iseckati kisele krastavčiće i 2,5 jaja, sve promešati i sjediniti sa prelivom od majoneza i pavlake.
U trećoj činiji izgnječiti sir i sjediniti ga sa prelivom od majoneza.
Na tacnu poređati 6 parčeta tost hleba, pa premazati sa prvim filom, isto uraditi sa drugim i trećim filom.
Odozgo umutiti posebno majonez i pavlaku pa premazati celu tortu, Narendati kačkavaljem i sa onim viškom od 2,5 jajeta (polovinom jajeta) ukrasite tortu.
Нема коментара:
Постави коментар